Papus nem hagyta tovabb hulni - igy megtoltottem. Nagyon finom a tesztaja, feltetlenul fogom maskor is sutni.
A krem is jo - de nem vajkrem, amihez szokva vagyunk, vagy ganache. Azt hiszem legkozelebb a tej helyett tejszint adok hozza, biztos javit az allagan. Nagyon kellemes csokolade ize van.
A recept ket fele kakaoport javasolt, az egyik a szokasos a masik a nagyon sotet kakao por.
A tortat a "normal" kakaoporral csinaltam, szep sotet szine lett, a kremet a sotettel, es mintha fekete lenne - vagyis teljesen keseru csokolade szine van. Meg nem tudom melyiket szeretem, izre mind a ketto finom, nem erezni melyik sotet, melyik vilagosabb.
Masik ... szornyen el szoktam bokni a teto levagast, most is. Aztan most jutott eszembe, hogy legkozelebb akkor fogom laposra vagni amig meg a sutoformaban van, igy az valamennyire fogja tartani az egyenletes szintet. Remelem! :))
A kepen a bal oldali az amivel a kremet csinaltam, a jobb oldalival sutottem a tortat.
![](https://img.index.hu/imgfrm/4/2/0/1/THM_0008674201.jpg)
![](https://img.index.hu/imgfrm/4/2/0/7/THM_0008674207.jpg)
![](https://img.index.hu/imgfrm/4/2/0/4/THM_0008674204.jpg)