ZsuR Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2041

Papus nem hagyta tovabb hulni - igy megtoltottem.  Nagyon finom a tesztaja, feltetlenul fogom maskor is sutni.

A krem is jo - de nem vajkrem, amihez szokva vagyunk, vagy ganache.  Azt hiszem legkozelebb a tej helyett tejszint adok hozza, biztos javit az allagan.  Nagyon kellemes csokolade ize van.

 

A recept ket fele kakaoport javasolt, az egyik a szokasos a masik a nagyon sotet kakao por.

 

A tortat a "normal" kakaoporral csinaltam, szep sotet szine lett, a kremet a sotettel, es mintha fekete lenne - vagyis teljesen keseru csokolade szine van.  Meg nem tudom melyiket szeretem, izre mind a ketto finom, nem erezni melyik sotet, melyik vilagosabb.

 

Masik ... szornyen el szoktam bokni a teto levagast, most is.  Aztan most jutott eszembe, hogy legkozelebb akkor fogom laposra vagni amig meg a sutoformaban van, igy az valamennyire fogja tartani az egyenletes szintet.  Remelem! :))

 

A kepen a bal oldali az amivel a kremet csinaltam, a jobb oldalival sutottem a tortat.

 

Előzmény: ZsuR (2040)