jtx Creative Commons License 2011.02.19 0 0 24847

Erről itt, tanult emberekkel nem fogok vitatkozni. Lassan két éve üzemeltetünk 6 db REVA-t a cégeinknél. A városi rohangálásra használt bűzbombákat eladtuk. Egy Cliót megtartottunk, mert azzal vidékre is megyünk néha. Városban csak akkor szabad használni, ha az összes REVA kint van, és valakinek muszály menni. Szóval havonta 1-2 alkalom, max (hál istennek).

Nos, a Clio ha áll is SOKKAL többe kerül. Számunkra most már üzemeltetési adatokkal alátámasztottan bizonyított, hogy kevesebbe kerül, gazdaságosabb villanyverdát üzemeltetni. Ezért nem vitatkozok (azt azért megjegyezném, hogy mi a mérőóráról kapott fogyasztást mérjük, ezért el lehet felejteni az erőtlen próbálkozásokat, amik a villanyverda belső hatásfokát boncolgatják).

A REVAi fogyasztása ha jól emlékszem 120W/km. NEM 30-cal, sokan használják nálunk, de a vevőink REVA-i is ilyen adatokat produkálnak, amikor letöltjük a daignosztikánál.

Áramot meg bárki termelhet, ma már elérhető áru beruházással.

 

Ja, az átvételi ár támogatása pedig elengedhetetlen, máskülönben EGY BEFEKTETŐ SEM FOG nekiállni olyan üzletbe beszállni, ami 20-30 év múlva esélyes a megtérülésre. És ez nem Magyar sajátosság. Akkor meg nem az unokáink, hanem már mi is bele fogunk fulladni a sok xarba, amit böfögnek a levegőbe a fosszilisok. És ezt nem ragoznám tovább, mert felhúzom magam...

 

Azt kellene elérni, hogy ne húzzák vissza az emberek egymást a fortyogó üstbe.

Előzmény: Törölt nick (24845)