zsuzzzs_ Creative Commons License 2011.02.18 0 0 90

Kedves SivaSambo! Kedves mindenki!

 

zsuzzzs vagyok, a ratmánia fórumról. Szeretném elmesélni, amit én láttam a SivaSambo általá leírtakból, hogy lássátok a másik oldalt is.

Több, mint egy éve csatlakoztam a fórumhoz, és soha egy rossz szavuk nem volt hozzám. Bár az is igaz, hogy előbb olvastam, és aztán kérdeztem. Meg az is, hogy 1 hónapot készültem a patkányok fogadására, mert dunsztom nem volt az állattartásról. Kinéztem 2 kis patit egy alomból, és közel 3 hetet vártam rájuk. Az alatt beszereztem mindent, alaposan utánajártam mindennek. Meg is dícsértek, hogy milyen előrelátó vagyok, és akkor sem durván szóltak hozzám, amikor épp olyat kértdeztem, ami már 26* le volt írva.

Az, hogy van néhány született idióta, akit nem tűrnek el a moderátorok és a fórum admin, szerintem megérthető. Mi az állatokért voltunk és vagyunk, sosem a gazdi lelki világát simogatni. Amit én, mint egyszerű fórumfelhasználó (nem moderátor, nem őstag, vagy bármi) láttam, hogy odajöttél, egyik napról a másikra hirtelen lett 3 patkányod amit istentudja honnan szereztél be, ráadásul túl hamar lettek elválasztva az anyjuktól, ami csak azt bizonyítja, hogy nem vagy felelős állattartó. Ez még nem is ok a fórumról történt kitiltásodról. Az viszont, hogy a fórum adminjának 30 éves patkány (és egyéb állat)tartási tapasztalatát egy laza mozdulattal nem hogy megkérdőjelezed, de konkrétan kioktatod, hogy márpedig te már tartottál patkányt, és te jobban tudod... Akkor valóban nem szorulsz segítségre, hiszen jobban tudod... vagy nem? Hoppá, hogy nem mellesleg 2 guglikereséssel később kiderült, hogy ugyanazokkal az adatokkal más helyen hüllőkről (varánusz, boa, melyek köztudottan rágcsálókkal táplálkoznak) dicsekedsz, majd hosszú csend következik, pláne, hogy tudtuddal 2 lányt és 1 fiút vettél magadhoz (khömm, nem kígyókaja tenyésztéshez neeem) még azt is mutatja, hogy direkt indulatokat szítani jöttél. (Az pech, hogy kiderült, hogy 3 fiú)

Unokatesó... ugyanaz a név, lakhely, életkor, foglalkozás, FÉNYKÉPEN AZ ARC! Itt, az indexen is van egy kép a madaras fórumban, tökugyanaz, mint az iwiw-es és FB-s képeken lévő (ezek mind nyilvános oldalak, amelyekre te magad töltöttél fel információt, és képet, nem heckeltünk meg semmit, nem törtünk fel semmit). Nekem ez túl sok véletlen egybeesés. A skizofrénia gyógyszerekkel kezelhető. Ajánlom figyelmedbe!

Előzmény: SivaSambo (89)