monorcross Creative Commons License 2011.02.17 0 0 6733

Tisztelt Supermotosok!

Ezúton szeretnénk meghívni a második alkalommal megrendezendő, az előző alkalommal nagy sikert aratott Monori Off-road Börzére. A börzét a Kawasaki Ivanics egyesülete szervezi.

Helyszín: Monori Motocross Pálya
Időpont: 2011.03.20. (vasárnap)

Helypénz és belépő díj: nincs.

A börze célja, hogy típusváltások, évjáratbeli különbségek vagy egyéb ok miatt feleslegessé vált, motorokat,felhalmozódott, elfekvő alkatrészeket, ruhákat lehessen egymás közt baráti hangulatban csereberélni, a bolti árnál kedvezőbben adni, venni mert ez szezon kezdetén válságos időszakban ilyen árak mellett különösen hasznos lehet mindenki számára. 
Mindenki hozza magával a kis portékáját (lehetőleg felárazva) és máris indulhat az adok-veszek, csere-bere. ( Az árusítandó motorokra, alkatrészekre és egyéb kiegészítőkre semmilyen típusmegkötés vagy egyéb szankció nincsen, mindenki szabadon árusíthat. ) Kereskedőket is szívesen látunk.

Szezon kezdete előtt általában nagyobb a lehetőség a motorok eladására, cseréjére.

Továbbá nagy előny, hogy az eladásra kínált használt motorok kipróbálására van lehetőség, ugyanis a versenypálya melletti kis edzőpálya rendelkezésre áll. Így a megvásárolni kívánt motorkerékpárokat „terepen” is ki lehet próbálni díjmentesen. Lehetőség nyílik a motor és a futómű együttes kipróbálására, amire általában nem adódik lehetőség.

Célunk, hogy minél szélesebb körű lehessen a börze, a cross-osok mellett ezért quadosokat és endurosokat, pitbikeosokat, supermotosokat, és veterán motorosokat is nagy szeretettel várunk.

Jó idő esetén itt lesz a 2011. idény Magyar Motocross Bajnokságának a hivatalos csapatbemutatója, meg lehet hallgatni az idei év csapatainak bemutatkozását illetve megtekinthetők a csapatok motorjai.

Továbbá Pitbike nyílt nap is lesz, ahol mindenki betekintést nyerhet ebbe a sportágba, az idei bajnokság főszervezője pedig készséggel áll rendelkezésre a témával kapcsolatosan.
Akik még nem voltak, a pálya Budapesttől, mintegy 40 km-re keletre Pest megyében, Monor és Monorierdő között található. Budapesttől 30 percen belül elérhető a pálya.

A rendezvényre érkezőket kulturált körülmények várják, nagy egybefüggő körbekerített, gondozott füves terület, angol WC és kéz (és motor) mosási lehetőség, valamint büfé is üzemel.

A pályáról térkép (Google Föld):
http://mx1.hu/2008/12/13/monor...

GPS koordináták:
É: 47fok 19perc 35másodperc (47.3263 fok)
K: 19fok 29perc 11másodperc (19.4864 fok)

Aki GPS-t használ kérem mindenképpen ellenőrizze, hogy az úti cél Monor és Monorierdő közé essen. Bármilyen további kérdés ezzel kapcsolatban is, írjon vagy hívjon.

Igény esetén utcaszintű „rajzolt” térképet is tudok küldeni.

Motorozni a nagypályán természetesen a börzétől függetlenül a megszokott feltételekkel és módon lehet. 

A börzét követő vasárnap, tehát 2011.03.27.-én itt lesz az Motocross és Quad bajnokság idén nyitó futama. A tavalyi évben nagy sikerű volt a verseny itt Monoron, a közel száz magyar induló mellett 36 külföldi élversenyző tette tiszteletét, igazi nemzetközi hangulatot varázsolva. Idén is hasonló érdeklődésre számíthatunk, a Magyar profi bajnoki mezőny krémje, és már most több külföldi csapat is jelezte részvételi szándékát. Ide is mindenkit váruk nagyon sok szeretettel.


További infó, kérdés: monorcross@gmail.com 

U.i.: Kérlek küldd tovább ismerőseidnek, hogy minél többen lehessünk és, hogy minél színesebb lehessen a börze.

(és bocs az OFF-ért)