Acsi01 Creative Commons License 2011.02.16 0 0 80

Már 2 hete, hogy elment a legszebb kutyus akit imádtam. Már gégóta furán állt a farka, aztán decemberre elejére kiderült, hogy végbélrák. Nem jelzett fájdalmat, bár gyenge volt és már csak a sarokig sétáltunk csak esténként, mégsem az vitte el. tudod a korral járnak betegségek is. A mai kutyák nem halnak meg olyan könnyen mert jó ételt kapnak, orvoshoz visszük őket.

Ő február elsején ment el. Január 30. án már nagyon megroggyant, hirtelen elvesztette maradék látását, hallását és már nagyon nehezen kelt fel. Fel kellet emelni mert szétcsúsztak a lábai. Nem adtam vízhajtót sem neki, pár nappal lett volna hosszabb az élet. Szépen mennek el, biztos nem éreznek semmit. figyeld az állapotát és a szemét. tudni fogod mikor adta fel. Nagyon nehéz lesz, nem fogd vissza magad, megérdemli a könnyeket simogatást közben. legyél vele bármilyen nehéz is. Beszéld meg a dokival hogy csinálja. Nagyon jó szerek vannak már nem kell hentes módjára a szivébe adni semmit. elalszik és utána vénába kapja a blokkolót.

Ha figyeled, nem lesz lelkiismeretfurdalásod, hogy túl korán vagy túl későn cselekedtél. Látni fogod és akkor engedd el.

Légy erős.

Előzmény: szivárványhid3 (78)