fontana Creative Commons License 2011.02.15 0 1 181

Annyira, de komolyan annyira nevetséges, szinte már tragikomikus ez a "tiltás"!

 

Kezdem azzal, soha nem dohányoztam, a dohányfüst is zavar,  DE, úgy gondolom utoljára büntetném meg azokat, akik rágyújtanak a buszmegállókban, MINDEN  MÁS  UTÁN!!!

 

S nem azért, mert baromira lojális vagyok velük - bár lehet, hogy valamennyire igen - hanem azért UTOLJÁRA,  mert ömlik a szenny a szennycsatornákból, s itt most az elektronikus médiát kiemelten, abból is a való-világ-mittomén-hanyadikat, amely szenny úgy tapad a fiatalokra, hogy azt talán észre sem veszik. Én speciel nem nézem, DE, amikor az ember "KAPCSOLGAT"  kutatva valami értelmes után, az a néhány másodperc is kiakasztja az embert, amíg látható az unalomtól haldokló, egyfolytában piáló, s dohányzó társaság!!!

Vagy talán a dohány-lobby szponzorálja a való-világ-akárhanyadik részét!?

Na és igen,  HOL  VAN  AZ   A   BIZONYOS  ORTT, vagy ha átkeresztelték volna, akkor a jogutódja!? Vagy nekik tetszik ez a trágya, hogy nem tesznek ellene semmit!??

 

Na persze egy társadalomban a legjobban vezethető egy tompa-agyu elbutított csürhe - tehát lehet, hogy a cél szentesíti az eszközt -, mert bocs a kivételektől, de ez az ország már a béka alatti mérhetetlen mélységben található csak meg, már ha valaki kiváncsi lenne rá.