rally forever Creative Commons License 2011.02.14 0 0 245048

Csabi úgylátszik elaludt, mert egy büdös szó sincs az 50-es villamospótlásról :o)

 

Valamelyik Ájpari Rettenetesnek nem sikerült időben kikerülni a felsővezetékhibát a Lajosmizsei sorompó Villanytelepi oldalán, ott jól eltörtént az áramszedője, és volt annyi lélekjelenléte a pilótának, miután látta, hogy ledőlt a szedő a kocsitetőre, elgurult a Villanytelep megállóig, így tudtak visszafogni tőle dél felé. Majd később, míg javították, addig megint nem, de ezért érdekes pótlás volt.

 

A nagyja beállt Villanytelepnél, leközlekedtek Határ útig, onnan pedig mindenki Béke térig :o) Sehol nem kellett 10 percnél többet várni valamilyen járműre, ami az 50-es számot viselte :o)

 

 

Akik voltak: LOV-861, FLR-733, BPI-905, FJX-19 vagy 88, 00-28, a szóló ezüstnyulak, JNG, GNX-307 (akinek elhagyódott az első rendszámtáblája /Debrecenben miért nem esett ki a rendszám a keretből????/ de hálistennek a szemfüles pilóta visszaszaladt a Határ úti végállomási körbe, és megtalálta. Így a szélvédő mögött folytatta tovább útját a plakett. Holnap pedig gondolom már felszegecselődve lesz látható. Nem lepnének meg, ha alatta nem szürke lenne a lökös) 05-71, meg még volt 2 FLR, de azokat már elfelejtettem.

 

Valamint a gerincvonal ex törzskocsija visszatalált ma egy fél nap erejéig a vonalára, majd a Zamárdi (? valami Z- betűs település :o)))) utca mh-nál beállt a hátsó hídja, így szétkapva, vontatóval garba el. Pótlására a Vágóhídi tartalék (03-36!) jött. Ja, és a gerincvonal természetesen a 119-es, az ex törzskocsit pedig már könnyen ki lehet találni :o)

 

R.