Mazsola0070 Creative Commons License 2011.02.12 0 0 159035

Én csak az alábbiakat nem értettem a tegnap esti részben:

1. Ha egy pénzügyi tanácsadó egy zárható biztonsági tárolót (páncélrekeszt?, lemezszekrény?, nem láttam jól) tart az irodájában a bizalmas iratok tárolására, azt munka után miért nem zárja be?

2. Az überbizalmas infókat tartalmazó "kis fekete noteszét" Attis miért nem tartja a táskájában,miért hagyja az irodában? Nekem is van noteszem, de mindíg nálam van, ha kell valami, kéznél legyen.

Különösen, ha - mint a BK honlapon olvasható - a noteszke olyan bejegyzéseket tartalmaz, ami miatt "Attila halott ember". (Ilyen dumákat eddig csak westernekben, meg gengszterfilmekben hallottam, kíváncsi vagyok mi lesz ez a hatalmas infó...)

3. Ha az a két szerencsétlen kapott pénzt taxira az Öltönyöstől, akkor mi a lófax értelme volt, hogy ellopják a kocsit és a pénzből abban vegyenek benzint, ahelyett, hogy a taxira kapott pénzből taxival menjenek bulizni?

De a Péter viselkedése sem teljesen érthető, korábban, ha jól emlékszem ő volt az, aki gond nélkül elkötött egy buszt utasokkal együtt, meg autók tetején rodeózott, most meg úgy parázott, mintha eddig apácazárdában nevelkedett volna. Vagy volt egy rész, amikor leszálltak az UFÓ-k a ház udvarán, és törölték Petibaba memóriáját?