Egyébként lehet, hogy kicsit sarkosan fogalmaztunk. Utálatról távolról sincs szó. Egyszerűen csak nem szempont, hogy van, vagy nincs. Én legalábbis hátránynak semmiképpen nem tartom, azaz simán megveszem azt a kocsit, amiben van, hacsak nincs legatyásodva. Mert akkor inkább kerülném.
Egyébként meg az asszonynak tetszik, bár soha nem használja, viszont a barátnőinek megmutathatja. Bocsánat, egyszer használta, megállt a ház előtt, bezárta a kocsit, majd valahogy úgy megnyomta véletlenül a komfortnyitást, hogy ajtó, ablak, tetőablak kinyílt, majd addig úgy állt a hóesésben, amíg én haza nem értem - késő este. Még szerencse, hogy olyan hideg volt, hogy a hó nem olvadt el az üléseken.
Azt azonban feltételezem, hogy azok a cartársak, akik igen határozottan fejezték ki magukat, hogy el sem tudják képzelni, hogy megvennének olyan kocsit amiben nincs t. ablak, valszeg bizonyos esetben revideálnák álláspontjukat. Arra utalok, hogy lehet olyan szép kocsi, aminél még a harcos tetőablakosok is azt mondanák: kéne, anélkül is. De ez már nagyon elméleti sík, ne is menjünk bele.