rebkaa Creative Commons License 2011.02.10 0 0 15

A segítségeteket szeretném kérni lakásvásárlással kapcsolatban. A fórumon aztán lehet olvasni hideget-meleget. Ezért szeretek itt tájékozódni.

Vidékiek vagyunk és a lányainknak szeretnénk egy újépítésű kicsi lakást venni Budapesten.

Idegenforgalmilag kiemelt városban élünk, de a saját és a nagyszülők 50nm-es lakását is el kellett adni, hogy Pesten egy kis 39-40nm-est venni tudjunk.

Nyilván nem szeretnénk nagyon" belenyulni a bilibe", hisz a beruházók minden szépet, jót előadnak, aztán annak a fele sem igaz. Sőt pontosan itt olvastam, hogy 36 lakásos házat 50 embernek adtak el, és ezt simán meg lehetett csinálni.

Rákerestem, de sajnos itt pont azokat a lakóparkokat nem találom, amiket hely szempontjából számításba jövőnek gondoltunk.

TARALIGET lakópark: Népligetre néző ütem, gyanúsan kedvező ár(már a többihez képest 320.000/m2)

NANETTE CITY HOME-Mester u.: Ez az egy amit a férjem már megnézett és nagyon jónak gondolt, de az ár számunkra brutális: 407.000/m2 Itt még nincsenek lakók, de az építtetőnek máshol is vannak házai, hátha az ott lakók szolgálnak pár tanáccsal.

TERÉZIA HÁZ, Kisfaludy Út 3. Közlekedésileg nagyon jó, árban nem annyira, de esetleg van egy-két akciós lakás.

ERKEL HÁZ: 2 éve készült el, nem tudom miért pont a kisebb, olcsóbb lakásokból van még.

Valami " sántít".

Természetesen mindegyiket végigjárjuk szombaton, de egy lakást 20 perc alatt nemigen lehet felmérni.

A már ott lakók segítségét szeretném kérni, vagy aki ismeri. Mi az amire ne is vesztegessük az időnket?