Félre tetszett érteni. Nem tettem egyenlőségjelet az amerikai "A" kategóriás színészek és a BK sztárjai közé, az "amerikai" jelzőnek ebben a kontextusban csak annyi szerepe volt, hogy beazonosítható legyen, hogy mit értek "A" meg B" kategória alatt.
(Egyébként több tucatnyi magyar színészt tudok sorolni, aki tehetségesebb sok Oscar-díjas amerikai pályatársánál, csak rossz helyen született. De ez másik topic témája)
"Ha jobban megnézzük, az általad felsorolt állandó BK szereplők egyike sem büszkélkedhet még egy ici-pici kitüntetéssel, elismeréssel, díjjal sem"
És? Követeltem nekik elismerést??? A BK állandó színészei közül csak Csekkáról és Kristófról írtam pozitív véleményt, ennyi szubjektum belefér.
Németh Kristófot azóta figyelem, mióta gimnazistaként feltűnt a Ki Mit Tud-ban. Ha nem lenne a BK-stáb tagja, hanem egy átlagos színházi színész lenne, nem szerepelne bulvár-címlapokon és talán még te is jobban elismernéd a tehetségét.
Ha figyelmesebben olvastál volna, rájöhettél volna, hogy a BK állandó szereplőivel szemben a neves vendég színészeket hiányoltam.
Még egy kis lista ez utóbbiakból: Hujber, Oberfrank, Bezerédi, Venczel Vera (édes-kedves), Szerednyei, Pécsi Ildikó, Szersén Gyula,
Tahi-Tóth.
Babicsek Bernát a mostani rövid jelenléte mellett 2002-ben már játszott a sorozatban egy bizonyos Wittmayer Károlyt.
Deutsch Anita meg az 1996. szeptember 26-i Szomszédok epizódban tündökölt mint nővérke.....