em Creative Commons License 2011.02.09 0 0 279

maga a keret meg az ajtó elég masszívnak néz ki, szerintem nem igen feszíthető fel. a keretet a falba meg elég masszívan rögzítették (legalábbis így laikusként nézve), szóval én speciel a felfeszítés miatt nem aggódom.

sokkal inkább azon, hogy maga a zárszerkezet kiüthető, főleg így hogy még rés is van.. na az nem néz ki masszívnak:(

 

én amúgy a beszerelés kivitelezésében eléggé csalódtam, csak kívülről purhabozták be az ajtót, belülről nem (pedig speciel engem az jobban izgat, hogy belül hogy néz ki), de olyan szinten, hogy van ahol a rögzítő vas is kilátszott. kértem, hogy nyomják belül is körbe, de azt mondták nem. (szóval nekünk kellett utánpurhabozni belül). ezen kívül az előszoba villanykapcsolójának a zsinórját sikerült a lépcsőházba kívülre kitenniük, szóval ott még majd barkácsolni kell, hogy bekerüljön (purhab kifúr, zsinór be, újrapurhabozás... gondolom).

ezen kívül a kaputelefonban belül eltört valami a sok csapkodástól (párszor leesett amikor bontották az ajtót), szóval azt sikerült elrontaniuk :S 

egyébként más gond nem volt a szereléssel.

az ajtó 200-ba került, számla csak a feléről van. de állítólag van rá 10 év gari (remélem nem kell igénybe venni).

 

nem akarok senkit sem lebeszélni a nívóról, lehet hogy a többiek még rosszabbak, nincs összehasonlítási alapom, és lehet hogy én vagoyk nagyon naív és túl magasak voltak az elvárásaim a beszerelést illetően. csak azért írtam le, hogy ha valaki most vág bele, tudja mire számítson (ne legyenek nagy elvárásai, és akkor nem fog csalódni:)))

 

 

arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire csökkent a lépcsőházból beszűrődő zaj, és a "büdösségáteresztés" milyen, de ehhez kell még egy-két nap, hogy be tudjak róla számolni :)

Előzmény: conrat (278)