NGA Creative Commons License 2011.02.09 0 0 1659

Spacc: Sehova nem volt kiirva, hogy új állapotú. Csak az volt kiirva, hogy makulátlan állapot. Én vettem makulátlan állapotú holmit a vaterán, ami még képen szép volt, valójában tele volt karccal. Na erről a részéről ennyit.

 

Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valakinek szerencséje van, és ennyiért el tud adni egy ilyen hangdobozt. Ezen részével semmi gond. Azzal sincs baj, hogy valaki megveszi, hisz még mindig jobb, mintha elkurvázza, elissza, játékgépezi a pénzét. Ami miatt felraktam az az, hogy ha valaki kicsit szétnéz, és tájékozódik, sokkal olcsóbban is tud vásárolni. Ezért is irtam, hogy a hülye is tud drágán venni, aki veszi a fáradságot, és utánnanéz, keres, az talál. Ez korrekt áron kelt el:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/27120-orion-hs-501-bolero/

 

Nekem nem savanyú a szőlő, mer nincs HS-501-em, soha nem is lesz, eszem ágában nincs venni. Én csak arra világitottam rá, ha valaki azonnal akar mindent, annak a pénz nem számit. Én vettem komplett orion tornyot, első tulajtól, eredeti álvánnyal, hs-500-akkal kezelésikkel, kábelekkel originál gyári karcmentes állapotban 15e Ft-ért! Igaz utaztam érte fél napot.

 

Előzmény: spacc (1653)