spacc Creative Commons License 2011.02.09 0 0 1653

Barátom!

Ez ojan értelmetlen, és meddő vita, hogy csak na. Ne akard az eladónak megszabni, hogy mi az ő elképzelése. Annyiért árulja, amennyiért akarja. Ha van rá kereslet megveszik, ha nincs, akkor nem. És kész.

 

Multkor a vatyerkán az a bizonyos szép helyesírású peticsak1van felrak egy Dual tornyocskát 2 hangfal, tuner, erősítő és egy Dual 1019 lemezjáccó  fix 39.900-ért. Már másodszor hírdeti, licit vége fele írok neki, vinném a gyalut 26e-ért (ami ugye 60%-a az egésznek)

Nem azt nem bontja meg, mert csak a gyalu ér 40ezret. Lejár a licit, megint próbálkozik. 1 hét után csökkenti az árát, és kiírja, hogy a lemezjátszót már eladta.  Na hol a lemezjáccó?  Hát nem a PC-bontó kínálja majd 50e-ért? (megismerni, mert a doboz funérja az előlapon a baloldalon elég csúnyán le van horzsolva.  Na ennyit a kínálásról. Van tragédia? Nincs. Majd megveszem az ebayon, ennyiért ott már felújjítottat kapok.

 

Ami meg a drágán vásárlást illeti, meg az ár feltornázását, ugye nem gondolod komolyan, hogy ha valakinek van rá pénze, és akarja, ne szerezhesse meg magának...

 

Szóval én ammondó wok, nem kéne keseregni ilyen "savanya a szőlő" dolgokon.

 

Végül is, nem azt mondtam, hogy új, hanem hogy új állapotú. A kép alapján is, meg a fotó alapján is. Hogy a pénbe lenne új egy 30 éves cucc. Az még akkor sem új, ha most bontod ki.

Előzmény: NGA (1652)