Fellegajtónyitogató Creative Commons License 2011.02.07 0 0 21703

Nos: ha az Ég is úgy akarja, talán hamarost  belevetem magam egyfajta újraértékelésbe, ami a 'mester' írásainak lényegét = 'instrukcióit' jelenti a (z HELYES?) alapállás kialakítását illetôen´, khm. Legalábbis bizonyos szövegeit illetôen megpróbálom, ha...

Ahun tart-ok... (dzogcsen, azoknak, akiknek mond mond ez valamit;-) onnan nézve árad-t belôle egy rakás... hogy is fogalmazzam, úgyszólván ön és közveszélyes zûrzavaros tüzes látomás (imagináció, illumináció... káprázat!) a legfontosabb kérdéseket illetôen, rádásul olyan szómágia szinten, aminek nehéz ellenállni.

Hosszú ideje kerülgetem ezt a kérdést bevallom, de azon túl, hogy örökre hálás leszek neki, amiért felébresztett rendesen, és látni kezdtem a bölcsesség horizontot, mert minden tan lényegének jelentôségét úgy el tudta mesélni, ahogy talán senki jobban magyarul, - egyre vigyázok a beleéléssel.

A gondok az ilyen (szerintem)  a maga számára tájékozódásként leírt lélek-szellem-állapotok prófétai erejében van, pedig azt hiszem senkire nem akata rátukmálni ezeket, csak ki-dôlt belôle...

A lényeg talán az, hogy nagyon óvatosan kell velük bévül bánni, a magunk szintjével öszevevetve, még akkoris, ha a mi nyelvszinvonalunk meg sem közelíti az övét... hm?!;-)

Remélem valamennyire inspiálóan szóltam... Üdv mindenkinek, Örvinetek

Előzmény: Nautilus_ (21701)