venuto Creative Commons License 2011.02.06 0 0 2031

RÖVIDÍTETT KIJUTÁS LENGYELHONBA

Budapest , Solymár , Pilisvörösvár , Leányvár . A  falu után vagy  2--3 km-re lámpa . Ott NEM Dorognak  menni , hanem jobbra  letér  a  hol 117-esnek , hol pedig 111-esnek megjelölt útra . Ezen vagy 5km , és az ÖMV-kútnál nem előre , hanem jobbra .

Vagy 5km , T-elágazás , ott balra be  Esztergom belvárosa felé , nézi  a Párkányba  átmenő Mária Valéria-hídra  történő feljutást .

Párlányba érvést  azonnal jobbra az első adandó  alkalommal , ezen végig Garamkövesdnek ( kamenica nad hronom vagy mi  a pénisz ma  a neve ). A  hídon megáll , körülnéz , mert nyáron a kozmosz egyik legjobb  fürdési  lehetősége mindkét oldalon , odáig bevállalva , hogy minden  hétvégén  :  én  tudom , nékem arra 2 telkem is van). Garamkövesd centrumában   az  Y alakú elágazásnál BALRA FÖL . A  további falvakat csak kivonatosan írom , mert nem fog kell letérni  erről a főútszerűségről : Ipolyszalka ( itt  veszel  autósztráda-matricát magyarul ), Ipolybél , Ipolyszakálos , Ipolypásztó , Százd ( lehet , hogy nem ebben  a sorrendben ), Deménd (= demendice ). A  faluközpontban T-elágazás , ott  JOBBRA . Azt hiszem  Nagykürtös van kiírva , de az is le7 , hogy Kassa . Ezen az úton menni vagy  3 falunyit , és  az  embereccercsak kiér  arra a észak--dél  főútvonalra , amin  ment volna , ha most itt nem nyökörögtem volna közbe . Ez  a kereszteződés jelöletlen , ha innejt  megyünk , ahogy  írtam volt , akkor  van jobbra  a  túloldalon  egy benzinkút . A helyet jól bememórizálni  mert mikor viszafelé gyün haza  az ember , könnyen  túl  le7 szaladni  rajta .

Zólyom , Besztercebánya , Rózsahegy , Alsó-Kubin . És most jön  a  3. fontos dolog : Tvurdossin vagy hogy hívják azt  a  kisvárost ( jegyzem  meg , lenyűgözően szép belvárosú városaink rekedtek ott , amiket érdemes látni , szemben a  ráépített lakótelepekkel ), ahol nagyon kell figyelni .It meg kell találni  tudni a Sucha Horá nevű volt határátkelőt . Arra megy , túlmegy , és lesz egy olyan difi közte meg a már lengyel Chohotów nevű  falucska között , mint  Észak-- és Dél-Korea között . Chochotówban bár  a  T-elágazásnál jobbra  kell  menni , de  nem javallt , hanem  kell  tégy egy  tiszteletkört  balra , és csak utána  Zakopane , Krakkó , tudomisén . A  Balti-tenger , mondjuk .

far severö sapirico