Tsiga91 Creative Commons License 2011.02.05 0 0 869

Nem, tegnap néztem utána, hogy nehogy hülyeséget írjak :D Törvény tiltja az élőállat postázást. Úgy tudom, hogy még pl. GLS el se küldhetnéd el mondjuk a madarakat rendes kalitkában sem.:( Mondjuk valamilyen szinten megértem, mert sok hülye ember van a világon és tutira rengeteg állat meghalna ha mindenki ész nélkül adna postára minden kutyát, macskát :S

Meg a határon az állatok áthozásának nagyon komoly feltételei vannak, nem úgy van az, hogy meglátsz valamit és hazahozod. Mondjuk egy csiga elfér a zsebedben is, de ha véletlen elkapják az embert az elég kellemetlen :S

Szerintem igazi a csiga. A nagyon narancs szín a kép hibája is, mert hamegnézed a csávó kezét, az se a  legtermészetes szinű, ráadásul az illető nem értett hozá, mert vakut használt és úgy ki vannak égve a színek, hogy az valami hihetetlen. Ha megmutatnám a suliba a fotó szakosoknak, elsírnák magukat XD De találtam másik sima csigaházít ami kb. ilyen narancs színű.

Annak a csigának ilyen színe lehet a valóságban. Ez egy jobb kép: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Achatina_achatina_shell.jpg

Meg még az is mellette szól, hogy az oldal ahol találtam, van fent egy csomó másik csigafajta képe, leírása, betegsége (úgy sajnáltam az egyiket, aminek belemegy valami baci a szemébe és megdabar, nem tudja visszahúzni , színes lesz és megeszi a madár :'( ) és azok is mind valódiak. De végülis nem tudom, te vagy a szkértő :D De ha esetleg nem is igazi, úgy csodálom az a csigut, hagyd meg nekem az illúziót XD

Te Gergő... ugye nem vagy valami alvilági főemberke, hogy még a postát is irányítod? XDXD

Előzmény: Törölt nick (866)