Babco Creative Commons License 2011.02.04 0 0 5

Én akkor b.sztam be egy üvegajtót, amikor az egyik hivatalban - már nem tudom konkrétan melyikben - egy vén faszi ügyintézőnek  elkezdtem mondani, hogy "beadtuk a Közigazgatási Hivatalba a bevándorlási kérelmet", erre fölényesen közbevágott, hogy oda nem adhattam be. Mondom de oda adtam be. Azt én nem tehettem, ők azzal nem foglalkoznak. Mondtam, hogy igen, az egyik ajtón ott is volt hogy Bevándorlási ügyek leadása vagy mi. Jól összevitatkoztunk, igazából a bunkó "hülyeséget beszélsz te idióta" modora húzott fel. Na akkor kiborultam, viharosan távoztam.

Azért nem mentem vissza a pofáján lenyomni a papírt, amin a Közigazgatási Hivatal tájékoztatója szerepelt a bevándorlásról, mert féltem hogy rámvernek egy üvegajtó javítást.

Rá pár hétre pezsgőt bontottunk, amikor a Közigazgatási Hivatal vezetőjét és egyik ügyintézőjét bilincsben vitték el tévékamerák előtt. Úgyhogy ha addig nem tudta meg az illető, hogy ott mégiscsak foglalkoztak a bevándorlási ügyekkel, akkor a Híradóból megtudhatta, mert napokig az volt a téma.

Előzmény: dokizsuzsa (4)