kiscsillag Creative Commons License 1999.01.21 0 0 35
No, jó kis marakodós napot zárunk! (Látnátok, hogy ex-Ragika körül mi megy!) ;)

Jó sokat tanultam a dologból, de még mindig nem bánom, hogy szóba hoztam a dolgot. És ha valaki még (magánháborúzási célzaton kívül, mint pl. Genék) hozzá szeretne szólni, idemásolom a topic sentence-update-omat:

Oké, emberek, akkor megújítom az alaphozzászólást (nemcsak Gen kedvéért). Egy szóval sem mondtam, hogy bárki valaha is bántott volna engem (ahhoz még nem is vagyok itt elég régen). A topic nem valamiféle paranoiás rohamom kicsúcsosodása, sajnálom, hogy olyan sokan ilyen irányban válaszoltatok.
Amiről szót szerettem volna ejteni, az az volt, hogy az új Tasztalosok bizonyos topicokba belépve bizonyos szintű klikkesítő megjegyzésekkel találkoznak, ami nem esik jól nekik. Arra szerettem volna kérni azokat az embereket, akik visszakívánják a "régi szép időket", hogy mondják meg, hogy ilyen bővített formában is elfogadják-e a csevejt.
Semmiféle személyes bántalom nem szólt belőlem, valakinek viszont ezt a témát is fel kellett vetni, mert újak rendszeresen érkeznek.
Aki pedig referenciát szeretne erre vonatkozólag, nézzen bele a "Mér lett szar a 'nettó fórum" c. topicba, és olvasson bele alaposan.

Off
Külön köszönet pudlinak!