ROW924 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 184325

Sajnos nem minden esetben van ez így, a rendőrök a munkás ember vámszedői! :((( nálunk azért büntetnek ha villog a hátsó lámpa! vagy nincs prizma legalább az első keréken. 

Biztos előszedték a KÖHÉM rendeletet és amelyik tudott olvasni kibogarászta belőle! kiáll a körforgalomba és ezért csesztetik a biciklist Martfűn, a szomszédba betörnek, vagy megvernek fényes nappal a nyílt utcán az nem érdekes (hiába nem közlekedési ügy, mégis a rend őre lenne!) csak a bicaj lámpa ne villogjon és ne legyen kék led a szelepsapkán!

Tisztelet a kevés kivételnek.

 

Nem kevésszer sajnos nekem is meg kell szegnem a KRESZ-t mert szinte ellehetetlenítették a sok év alatt a kerékpározást itt-ott, igaz hozzá kell tennem szerencsére egyre több hozzám közelebb eső városban pl: SZENTES-en is szépen kiépítették a kerékpárutakat. Vagy Rákócifalva és Szolnok között. Kunszentmárton-Szelevény (Csongrádig az idén tervezték, de nem hiszem hogy lesz belőle valami) Csak az a baj ha le akarnék menni szabályosan a Balatonra Kunszentmártonból akkor 310-320Km-et kell tekernem És fel kell mennem Budapest felé, a 200Km helyett ha Dunaföldvár felé vezető úton. :((

Persze életveszélyes is egy két szakasz, de nem feltétlen a kerékpáros teszi azzá!!!! Sok helyen amúgy jogosan van tiltva a kerékpáros forgalom.

Előzmény: Nemo (184324)