egy LB múzeális készüléket átalakítani a mai dtmf tárcsázásrúa, és illeszteni a CB rendszerhez,
az már bocsánat, de parastgyalázat., véleményem szerint.
Egy ilyen készüléket autentikusan kellhet restaurálni, és nem szabad célként kitűzni, hogy a jelen hálózaton használni lehessen.
lehet kapni historizáló jellegű készülékeket, leemelhető hallgatóval, tölcséres mikrofonnal. ráadásként DTMF-el hang-tárcsázó tekerő tárcsát utánzó, de nyomógombos izével. igaz, az nem akar LB lenni, csak CB olyan tárcsázós féle...
Én tudom ki a különbség CB és LB között.
kaphatok kellő tisztelettel kérvén engedélyt az adott készülékek képeit felvennem a webalbumomba?
etwg: hinnéd, hogy kb. ugyanannyi feldolgozandó kapcsi rajz figyel itt, mint amit már közprédának tettem?, csak emberi és netán technikai erőforrás kéne hozzá a továbbiakhoz.
Voltam tán elsős és negyedikes között.
napköziben kurblis telefon.
Ha játékból megtekertem, jóanyám jelentkezett.... és kaptam tán körmöst, hogy ne játszak a telefonnal....
No De Meg hányszor játszottam a kapcsolóasztal alatt jóanyám lábai között a "hivatalban". Elfoglaltam magam. két üres gyufásskatulya már tumultus volt egy képzeletbeli útkereszteződésben. Ma erre azt mondják, virtuális valóság.....