inmi Creative Commons License 2011.02.03 0 0 11297

Biztos, hogy jófelé megy el az árképzés? Értem ezalatt, hogy ami egészségesebb, annak nem kellene feltétlenül a legdrágábbnak lenni.

 

Csak egy példa:

 

propagálja boldog, boldogtalan, hogy a teljes kiőrlésű kenyér mennyivel egészségesebb, mint a fehér kenyér. És mennyibe kerül 1 kilóra vetítve a fehér kenyér és mennyibe a teljes kiőrlésű? Vajon miért is? Divatból? Valamikor a fekete kenyér volt az olcsó. Akkor miért is lehetett olcsóbb, mint a fehér?

 

Vannak közöttünk olyanok is, ha jól gondolom, akik eladásra tartanak kvázi nagyüzei szinten tyúkokat. Hogyan csinálják, és mennyibe jön ki nekik 1 kg csirkehús? s mennyiért adják el a végfelhasználónak? Ők adják el, vagy közvetítőn keresztül történik a dolog?

Előzmény: j ó z s i (11279)