Katta82 Creative Commons License 2011.02.02 0 0 1390

Szia Szilvuci!!

 

Nyugi, nyugi én is átmentem ezen. Kb. 25 kg-ot híztam. Szét is szakadt a bőröm nem picit. De mostmár újra a régi vagyok és szerencsém is volt a fogyás után mivel 1 évig tartottam a súlyom, és betegségből eredendő volt a hízásom a derekamon és a karomon a szétszakadt és megnyúlt bőrt helyreállító plasztikai műtéttel eltávolították TB-re. Ne ess pánikba!!

A "bajuszodhoz" :) ne nyúlj, majd ahogy csökkented a gyógyszert és végleg elhagyod szépen eltűnik az is. Én is rosszul voltam tőle!!! A fejem akkora volt mint 1 ház! Pont tegnap nézegettem akkori képeket és el se hiszem, hogy az én vagyok! :)

Úgyhogy nyugalom, minden Ok lesz csak légy türelmes és gondolkozz Pozitívan!!!! Az a legfontosabb!!

 

Kitartás mindenkinek és majd még jelentkezek mert jövőhét kedden a második féléves kontrollomra megyek! DE TUDOM HOGY MINDEN OK!!!! (már lassan 2.5 éve)

 

Sziasztok!

 

Katta

 

Megpróbálok képeket csatolni, hogy lássátok milyen is voltam! Hátha megnyugtató hatással lesz rátok!! Elég komoly!! De már csak nevetni tudok rajta és szerintem ez a lényeg!! :)

Na itt azért elég komoly voltam, ez 2008 augusztusában volt! Itt voltam a leginkább "felfúvódva" :D "Terhes" has! :) Úgy néztem ki mint aki legalább 5 hónapos terhes!! :)

 

Na ez pedig a következő, ez idén nyáron készült! Ez már nekem is jobban tetszik! :)

 

 

Előzmény: Szilvuci (1386)