mastersergeant Creative Commons License 2011.02.01 0 0 402

Pár kiegészítés. Az F-35-ből korántsem épül annyi, amennyit egyes katonák elképzeltek. Az amik és az angolok is jóval kevesebbet rendszeresítenek a takarékosságra való tekintettel, mint ami a tervekben volt. 

Kína, egy fekete ló, ami egyre jobban fehéredik! Katonai elemzők szerint kb. 2025 magasságában fájhat az USA feje rendesen...

Indiának csak egy igazi ellensége van, az pedig a sokat emlegetett Pakisztán. De mivel pakisztánt Kína látja el fegyverekkel, ezért frankón el lesznek egymással...

Kínára nem vonatkozik a fegyverembargó! Akkor is szállít pakisztánnak, ha Obama nem szállít egyetlen egy db lőszert sem, az iszlám radikálisok előretörésére hivatkozva! (Ami ugye megtörtént jó párszor, amikor nem kapták meg a rendelt Sólymokat...)

A szaudiak nem engedhetik meg a rossz viszonyt Obamával! Irán atomprogramját és radikális politikáját nem szeretik. A legmodernebb haditechnikát kapják és ők olajjal fizetnek! Sőt! Annyira nem szeretik a perzsákat, hogy adott esetben az ősellenség Izrael légierejét, hallgatólagosan átengednék a légterükön!

A perzsák urak voltak. A szaudiak pedig kecskepásztorok! :-D   

Előzmény: r1 (398)