r1 Creative Commons License 2011.02.01 0 0 398

Attol tartok, hogy ez az F-35 amennyire jo elkepzeles volt, akkora sz..-banyulas lesz.

A sarkanyszerkezet a B valtozat miatt kenyszerbol kapta ezt a kulso-belso kialakitast es mikozben a tobbi valtozat a B kepessegeit nelkulozi (csak a hatranyait cipeli), a B gyermekbetegsegekkel kuzd es talan nem is kerul rendszeresitesre.

Az F-35 raadasul az F-22 kiegeszitesere keszult, igy ketsegesnek tartom, hogy azok akik rendszeresitik, az USA F-22-esei nelkul kepesek lesznek legifolenyt kivivni olyan nagyobb teruletu orszagokkal szemben ahol tomegesen lesz PAK-FA, vagy J-20 (mellette pedig egy csomo Szuhoj a levegoben es SZ-300, Sz-400 a foldon). Raadasul olyan draga az F-35, hogy ehhez elegendo mennyiseget senki nem fog belole vasarolni (a NATO-n belul pedig nem biztos, hogy mindig egyetertes lesz az egyes orszagok megtamadasaban).

10 ev mulva India es Kina mar tul nagy falat lesz nem csak egyes NATO orszagoknak, hanem az egesz NATO-nak is es ezen orszagok kore csak bovulni fog. Mikozben Torokorszag jovoje is kerdeses (foleg ha folyton kihagyjak az EU-bol), az olyan orszagokban mint Egyiptom, Szaud-arabia, Pakisztan, stb, barmikor bukhat a nyugat-barat vezetes.

Előzmény: r1 (397)