drtm Creative Commons License 2011.01.28 0 0 2309

Szia, köszi a meghivást.....szóval egyik gyerekem hyperaktiv, másik kezdetben sulyos tanulási gondokka küzdött....mára ez sokat javult.

Ezer helyre küldtek bennünket is, telefonok, időpont , előjegyzés, továbbküldés, férjemnek egy nap szabi, nekem egy nap, nevelési tanácsadó 3 hétre fogadott....eredmény nuku...benzin költség, szabadság, suliból kikérni.....rémes volt. Találtunk e neten egy szakmailag jó felkészült csapatot, a doktornéni külföldről jött haza, nagyon érti akit csinál, a telefonos bejelentkezés után már rögtön elmondta mi az elképzelése, ha továbbküld, akkor ő kér rögtön időpontot kollégákhoz, akár másnapra....sőt tábort szerveznek ezeknek a gyerekeknek, ott az összes szakember.......szóval nagyon klassz. nekünk bejött, látványos volt a változás, pár alkalom után. nem kellett munkából eljönni, meg lehet vele beszélni személyesen az időpontot, a nehézséget...stb.

Szóval csak ajánlani tudom. Én mindig magánban voltam nála, de erről inkább privátban irok,-.....rugalmasak........ - mert már megróttak a reklámért. Mindenkinek szivesen válaszolok.Kisagi.judit10@gmail.com

Előzmény: 4Hópihe (2305)