karosultak2 Creative Commons License 2011.01.27 0 0 37

Sziasztok!

Bennem van az összes tapasztalat a károsultak szervezésével kapcsolatban. Az eredmény: kudarc, kivéve, hogy csak sikerült a végén összeszedni a tapasztalatokat és indulgatnak a perek. Vagyis létezik érdekvédelem, de azt az érintettek ügyvéden keresztül próbálják gyakorolni. A szakmai fejleményekről továbbra is Hajdú Miklós blogjában tájékozódhatsz. Kudarc viszont minden más, amivel próbálkoztam, így példuál nem sikerült elegendő vállalkozót találni a "banklassító nap" (figyelemfelhívó, szabálybetartó sorbanállás egy megbeszélt napon minél több bankfióban), egyetlen helyen sem. Nem tudom megitélni a VÉSZ (www.veszov.hu) nemrég meghirdetett "bankok elleni háborúját, de nem tudom tiszta szívvel támogatni, mert megrögzött pacifista vagyok. Figyelemmel fogom kísérni a ténykedésüket és a tanulságokról a blogomban beszámolok. (Hogy mivel foglalkozom, azt nem akarom most ragizni, minden régi és új dolgom a www.telkes.net kezdőoldalról elérhető.)

Na szóval, tudva ezeket a tapasztalatokat és szembenézve mindazzal, amit én magam is elrontottam, csaknem 2 éves agyalás után megpróbálkozom az online mozgalom szervezéssel.

Összefoglalva: a bankok lakossági érdekvédelme továbbra is megoldatlan. (Az egyesület működésének megszüntetése folyamatban van, 2009. január 1-jén lemondtam és senki sem vette át az érdemi vezetést.)

Mindenkinek köszönöm, aki tett valamit vagy egyáltalán figyelt ránk, a KÖSZ működésére.

Jóska

Ui.: Ha bármilyen kérdése van bárkinek, ne tartsa vissza, szívesen válaszolok!