Tecs Creative Commons License 2011.01.25 0 0 353

"De vajon nem az mutatja-e a modik "jó" munkavégzését, ha a jobbolda és a balodlal is éppen az ellenoldal pártolásval vádolja őket?"

 

Az elmúlt évtizedben rendben volt az egyensúly. Annak idején pl. Sólyom úrnak sok csípős beírást és pár cikiző verset szenteltem, amit utólag szégyellek és már régen megbántam.  Arra mindig vigyáztam nála is és másoknál is, hogy ne legyek durva, ne sértsem meg őt személyében, de ez nem mentség,  mert a Köztársasági Elnök Úrról kellő tisztelettel kellett volna írnom. 

 

Szerencsére megváltozott a helyzet. Egyesek érthetően és indokoltan védett személlyé váltak; a szókimondóan kritikus, gunyoros vagy akár gúnyolódó, szellemeskedő beírások és szerzőik "visszaszorultak", nagyon helyesen. A kártékony szabadszájúság felháborította a rendes magyar embereketPl. párhuzamot lehetett vonni egy 15 évet börtönben töltött, majd külföldre távozott, gyér hajú köztörvényes bűnöző és az új Magyarország ellenzékének vezetője között. Ez a gyakorlat sértő és tűrhetetlen volt. Most már végre-valahára eltűnnek az ilyen destruktív és nemzetgyalázó nikkek.  

Előzmény: Vajk (351)