ZsuR Creative Commons License 2011.01.24 0 0 1973

Nem hinnem, hogy ezert szolna a moderator.  Azert mert en nyitottam, nem jelenti azt, hogy az enyem... nekem jutott eszembe, hogy beszeljunk arrol, hogy a sutemenyt lehet disziteni.  Akkor eppen jartam egy ilyen tanfolyamra, es eppen ezzel voltam elfoglalva.

Aztan most kevesebb idom jut ra, ami nem jelenti azt, hogy "hutlen" vagyok hozza, mert olvasom rendszeresen.  Erdekel, tetszik.

 

Masik... nem egyszeru hozzaszolni, amikor nem ugyanolyan kornyezetben elek.  Mit veszek, mit teszek, lehet mas mint amit Mo-on lehet.  Van aki ezt sertesnek fogja, fel, fitogtatasnak, sokszor egyszerubb nem szolni rola.

Vannak dolgok amikke nem ertek egyet - ilyenkor is jobb csendben maradni... 

 

Orommel latom a szep tortakat, disziteseket, sokat tanultam a torzsvendegektol, jo latni milyen talalekonyak - hiszen a torta dekoralas ezen (is) mulik.  Sok szep otlet...

 

Nem szeretem az olyan topikokat, ami nagyon a technikai oldalrol kozeliti meg a temat (semmiben sem, legyen az fozes, kerteszkedes, vagy barmi), van is belole bajom boven.

 

A sokaik ok... en igazan azt a fajta torta diszitest szeretem/szeretnem, ami nem annyira vegyszerekbol, muanyagokbol all, hanem marad a termeszeteshez kozel annyira amennyire lehet.

 

"félprofi hobbicukrászok beszélgetőhelyébe"  Jol irtad... kar lenne ha ebbe az iranyba menne a topik.

Előzmény: Törölt nick (1972)