gejzagyerek Creative Commons License 2011.01.23 0 0 159840

Biztosan én vagyok a hülye, de hozzád tényleg fordítóprogi kell :)) Nem értem ezzel most mit cáfolsz, vagy mi mellett érvelsz. De lehet hogy ez nem is baj.

Ha egy játékos valóban kiemelkedően tehetséges, nemhogy 21 évesen de akár 17-18 évesen is ott lehet egy Serie A-s csapat kezdőjében. Akár a kapusok között is, Buffon vagy Frey már 18-19 évesen rangadókon védett nagyon erős sztárcsapatokban, de említhetném a Samp jelenlegi kapusát Curcit is, aki még nem volt 20 amikor az As Roma-ban lehetőséget kapott. Ezekhez képest sehol nem tart a már 21 éves, korábban Buffon utódnak kikiáltott Fiorillo.

Azt sem értem hogy miért lovagolsz ezen a VB ezüstcipőn. Mintha ezen múlott volna hogy Koman lehetőséget kapott a Sampdoria-ban. Nem ezen múlt, sőt, ha a Bari-ban nem mutatja meg az oroszlánkörmeit, ha visszatérve Genovába nem ilyen céltudatos, hajára kenhetné az ezüstcipőjét (ahogy ezt a B ligában vergődő ghánai Aydijah is teheti, aki az aranycipőjével együtt sem tud egy másodosztályú középcsapatban sem kezdő lenni...), már rég valahol alacsonyabb szinten vagy nívón, máshol játszana.

Előzmény: ChrisRea (159839)