biopapó Creative Commons License 2011.01.17 0 0 6436

Szervízcsomagok és frissítés!?

Lehet, hogy nagyon amatőr az én hozzáállásom, de úgy gondolom, hogy ha jogtiszta a W7, akkor, ha beállítom az automatikus frissítést, akkor az minden újdonságot a megjelenésekor rápakol. És ezt tapasztaltam isNem jól gondolom?

Kérdésem:

- a KÉPMETSZŐVEL kimetszett képernyőtartalmat akkurátusan elpakoltam és örültem: egy darabig! Ugyanis nem tudom manipulálni,szerkeszteni, berakni doc-ba, stb. Ugyanis képként menti el és talán konvertálni kellene valamire, ha pl. szövegszerkesztőbe akarom tenni?

Konkrétan: az M. O. Oulook Címjegyzékét akarom megmenteni egy esetleges újratelepítés esetére, hogy egyszerűen visszatölthessem majd, ne kelljen minden címet újra bepgépelni, hanem meglegyen azonnal a teljes címlistám. Gondoltam ez milyen egyszerű, hát nem! Kivágtam és el is tettem egy Pendrájvra, de semmit nem tudok vele csinálni, megnyitáskor krix-kraxokat ad, teljesen használhatatlan katyvaszt!! Tehát hogy lehet ezt a feladatot megoldani, esetleg teljesen más, de eredményes módon?

Ugyanez a gondom a már - segítségetekkel - Mappákba rakott, szépen használható FIREFOX Könyvjelzőmmel is! Hogy tudom kimenteni és bármikor visszapakolni egy az egyben, hosszadalmas gépelgetés helyett??

Köszi.