ffime Creative Commons License 2011.01.17 0 0 1043

Sziasztok.

Mondják minden jó ha vége jó.

szóval szombat délután elszaladtak a kutyák, Lali ki is ment utűánuk keteste, este még közösen is keerstük. Én azt gondoltam h vacsira haza jönnek. nem jöttek. Reggel bejötem az irodába, plakátot készítettem és vittem haza. Közben feltettem a fb-ra és szóltam az ismerőseimnek,h ha látják őket hívjanak minket.

Vasárnap olyan 2 körül értem haza, 3 kor csörög a telefonom és egy férfi hang kérdezi, hogy van e nekünk egy Gordon és egy Mogyoró nevű kutyánk, mondom igen, és h hol van mert megyek oda értük. Mondja, h Dunakeszin a munkahelyén, mert ott van chip leolvasó, és most találta őket meg aMoygoród- Fót között az utón cikáztak....arra jöttem haza ...

Mondja h maradjunk nyugodtan, oda hozza őket.

Meg is érkeztek, egy fiatal apuka a kislányával. Mint utóbb kiderül a kutyakiképző Dunakeszin( rendőr)  és 2 hónapja mogyoródi lakosok a családdal.

Mondta, h ha nem leszenk meg a gazdig mind a két kutyát megtartják, mert Mogyi hihetetlen ügyes kutya, akár drog keresőnek is elmenne, a Gordon meg házi kedvenc lesz.....

Szóval haza kerültek, és szerencsések vagyunk, hogy Ő találta meg . Nagyon hálásak voltunk, késöbb át is mentünk hozzájuk még egyszer megköszönni. A kislány kérdezte, h majd jöhet simagtni...hát persze.

Kutyák: megszeppenve szálltak ki a kocsiból, rögtön be a kertbe, ittak, és a nagy rögtön lefeküdt a verandára és elaldut. Észsre se vette h mi közben elmentünk megjöttünk. A kicsi még egy picit tartotta magát, majd Ő is összeroskadt.  A vacsit hamar befalták, és nyugóvóra tértek.

 

Szóval minden jó ha vége jó...

 

Előzmény: UJOKA (1042)