Törölt nick Creative Commons License 2011.01.14 0 0 22174

Gyári lovak,még nem dobták le a patkót,mikor elhoztam másnap lett kompresszió mérve,plusz diagnosztika....tehát a moci rendben van!! Felső fordulaton megyeget rendesen,csak hát mire a tömeget megmozdítja...arra "kevés" kicsit!! Kipörgésgátló nélkül,kicsit taknyos uton,egy kis gázra is keresztbe vágja magát,tehát a mocival,váltóval nincs gond!! Mondjuk a gyertyákat kicserélem mindenképp azt utána meglátom!! Plusz végig szervízkönyves,minden számla,még a műszaki vizsga adatlapok is megvannak...a km is rajt van,tehát garantált a 231ezer km,plusz a belsején is látszik hogy nem 300ezer plusszos autó!! Pedálok nem kopottak,a kárpitok újszerűek,egy szakadás van a balos ülés ülőlapján a varrás felett,tutti valami nacin levő csat tépte meg,de azt megcsináltatom,kormányon sincs kopás,gyári szőnyegeken sincs még minimális kopás sem!! Ennyinél meg beb.-na ha beszarna egy motor!! Olajcserékről is megvannak a számlák,,végig wallisnál volt csinálva!! Egyébként teljes mértékben tetszik az autó,pedig hozzá kell tennem sose voltam bmw párti...ez az egy 7es ami tetszik!! Az 5-ösök, 3-asok már nem az én világom!!

Volt egy régi hátsókerekes suprám,meg most az 5.2-es csirke után furcsa egy kicsit alul a nyomaték"hiány"!!

Fogyasztás nem érdekel....megnézem mindig mennyi,mert azért arrül lehet következtetni ha valami hiba van kialakulóban,de nem érdekel mennyit tankolok...sose volt kis ccm-es autóm!! Nálam 6 hengernél kezdődik az autó....de inkább 8!! :))

Plusz ami iszonyúan hiányzik az a sperr!! Na de ne legyek már telhetetlen,egyenlőre mondjuk vigyorog a fejem hogy ilyen jó állapotú vasat sikerült kifognom!! Bárki aki meglátja,az azt mondja hogy szinte újnak néz ki!!

Egyedül a lengőkart kell cserélni,a 8 gyertyát,meg az egr-t kipucolni....azt mindegyik autómon meg szoktam csinálni mikor megveszem!! Plusz nem rég volt cserélve rajt olaj,a váltóban és motorban is,de nem érdekel azt is lecserélem azt akkor leszek nyugodt!! Tavasszal meg csinálok egy hűtőrendszer pucolást,azt veszek bele rózsaszín fagyállót,lecserélem a szervo olajat,szétszedem s fékeket( lezsírozom a féknyereg tengelyeit,nehogy berohadjanak) plusz kiüregvédőzöm!!

Ezeket megtudom magamnak csinálni és nem nagy tételek,de én akkor tudok majd nyugodt szívvel beülni az autóba,ha tudom hogy megadtam neki mindent!! Jah meg egy nyári gumi szettet kell vennem!!

Lehet ennél is fogom ütni az 500-at átírással együtt??!! De nem érdekel....gyakorlatilag lesz egy épp bejáratott autóm!! :)))

Na ezért írtuk a cartársnak a hiteles autónál hogy gondolkodjon el....nálam is apró dolgok,plusz magamnak megcsinálom,és mégis röpködnek a 10ezrek!!

Előzmény: Törölt nick (22171)