szódás love Creative Commons License 2011.01.14 0 0 23070

Korábban már jó alaposan ki lett vesézve az "alekosz-jelenség", hogy mitől és hogyan és miként ennyire sikertelen az úgymond normálisabb nők körében a saját bevallása szerint (is). 

Mindenesetre tény, hogy bár esze van, nem bunkó, de érzelmi kapcsolatot teremteni képtelen, fönntartani pláne. Talán már nem is akar.

Elkönyvelte magát - maradnak a periférikusak: az idősebbek és a kövérek, akik összeteszik a kezüket, hogy egy viszonylag normális csávó lehegeszti őket. 

És ott bent, miután összegyűjtötte azt a pofonmennyiséget a nőktől, amennyit idekint is szokott, és ismét igazolást nyert az elmélete, miszerint ő a szarnak se kell, csak a rusnya öreg kövéreknek, jött egy fénysugár: Éva.

Begyúlt a lelke, hogy hatással van egy olyan nőre, aki amúgy egy teljesen másik galaxis, aki soha szóba nem állna vele érdemben civilként, és akivel szemben ő sem vetemedne arra, hogy bepróbálkozzon nála a fényévek miatt.

Aztán majd jön a pofon (ha jön...), hogy hát Alekosz! Hát hogy gondoltad, hogy te meg én úúúgy...??? Hát nekem barátom van kint, stb...

Na, az lesz majd egy szép menet...

 

A szexuálpszichopatára visszatérve amúgy ott áll meg a dolog, hogy bizony nem példa nélküli, hogy egy ilyen, a nőktől rendszeresen elutasítást kapó figura egyszer csak bekattan és elkezd törleszteni... 

 

Amúgy ha Éva visszajön a párbajról és meséli, hogy ott volt az ÁDÁM is, és milyen jó volt látni, stb., na akkor is érdemes lesz pillantást vetni Alekosz arcára.

Érdekes kis játék lesz ez falkán belül, közöttük, függetlenül attól, hogy a háttérben kik és hogyan nyírják egymást...

 

 

Előzmény: again1 (23043)