Szaby27 Creative Commons License 2011.01.14 0 0 14275

Nekem mindegy. Nekem még mindig egy új szar minőségű mtz kellenne, mint, hogy egy kihajtott szar 10-en akárhány éves nyugati. Nagyon nehéz kifogni egy jó nyugati gépet, mert nem értünk hozzá. Az mtz-ét a barazádában megszerelem, a nyugatit már nem biztos, de nem mindegy, hogy mennyiből. Az mtz-éhez minden utca sarkon kapható alkatrész, a nyugatihoz nagyon sok alkatrész csak rendelésre több nap vagy akár hét várakozással. Ha nyugatit is elkezded fingatni az is kilöki a nyelvét ugyanúgy mint az mtz..... Ha mind a két gépet megkimélve rendeltetésnek megfelelően használod, mindenféle karbantartást időben megkap, akkor mind a kettő sokáig jó masina lesz.

Egy Johniba csak egy szervizet hagyj ki rögtön minden baja lesz. A nyugati tartóssága a szervizen alapszik, meg a minőségi kellékeken (olaj, szűrő stb). Az mtz-ébe már sajnálja mindenki a minőségi kellékeket: jó abba az olcsó is.....

Én is feszítenék egy új John deereba de sajnos nem tehetem meg, mert nincs annyi földterületem, hogy ki tudjam gazdálkodni a törlesztését, meg a fenntartását.

Legalább az mtz ott áll az udvarba a törzskönyve meg a fiókomba van. :)

Előzmény: Törölt nick (14272)