ludmi Creative Commons License 2011.01.14 0 0 22586

A pólós indoklásban sokan sunyítottak, de sztem a legszarabb Rácz úr volt, aki saját bevallása szerint is tudna választani, de majd a párbajon.... pf.

 

Filmforgatás mókás volt, nem értem Ildiék miért nem mentek el vmi vicces irányba - sztem a bemutatkozó filmjét kellett volna továbbvinni (most is egyedül táncol a nappaliban, egyedül edz odakint, szaval a medencének stb. - csak a nézők vannak neki, akik beküldték hát tartsák is bent - ilyesmi). Az ő filmjében hangzott el, hogy művelt is :oD Gigi nem tudom hogyan gondolta, hogy I. majd gond nélkül olvas a kamerának papírról... ahhoz kicsit több rutin kellett volna. Balu arca mindent elmondott, rommá unta magát :oDDD

Éváék nagyon jók voltak, sztem.

 

A táncverseny legjobb pillanata sztem az volt, mikor a felkészülésnél Éva még a szobában elmondta, hogy "ec-pec kimehetsz" :oDDDDD Csak az előadásban ezt totál Ildinek kellett volna mondania, sztem "aranyos" volt :oDDD Szóval Éván lehetett röhögni, de lássuk be tényleg nem táncolt, hanem ökörködött.

 

Az RTL Klub szerintem nem is akar korrekt versenyeket, különben pl. a vetélkedőhöz ők küldhettek volna be kérdéseket, és mondjuk olyan világító gömböt, amit aki hamarabb lenyom, az válaszolhat, rossz válasz esetén pedig az ellenfélnél a pont. Az korrektebb lett volna. Táncversenynél pedig beadhattak volna egy WII-t, és akkor hajrá :oDDD VAgy táncszőnyeget, az is vicces lehetett volna. Mondjuk így is az volt, de Éva tényleg nem táncolt.

Előzmény: Dave985 (21904)