gejzagyerek Creative Commons License 2011.01.12 0 0 159122

Ha jól tudom szó nincs arról hogy Rudolf ne akarna Bari-ba menni, állitólag csak az késlelteti egy cseppet a hivatalos bejelentést hogy egyelőre  egyrészt még nincs végleges megállapodás a transzfer módjáról (nemcsak a kölcsönadás, hanem rész- vagy teljes tulajdonlás átadása is szóba kerülhet), másrészt a Bari a Genoa egy másik játékosát, a marokkói válogatott  középpályását, Kharja-t is kinézte magának, és "csomagban" szeretné megszerezni a 2 játékost. Itt apró gond, hogy Kharja iránt több Serie A-s klub is komolyan érdeklődik, nemcsak a Bari.

Szóval a lényeg az, sok választása nem lévén(ma megérkezett Genovába a Wigantól 5 millió euróért megszerzett argentin csatár, Mauro Boselli is),  Rudi napokon belül szinte biztosan Bari-ba költözik.

Ma, az Internazionale-Genoa olasz kupa nyolcaddöntőn, kezdőként 62 perc jutott Gergőnek, nem is mozgott rosszul, de igazán veszélyes nem tudott lenni az Inter kapujára, és csapata a Genoa is nagyon súlytalannak tűnik eddig a félgőzzel is simán vezetó(és ezzel továbbjutó) Inter ellen.

Ha a következő 1-2 napban hivatalossá teszik az átigazolását, akár vasárnap, már mint Bari játékos, egy másik nagyágyú, a Juventus otthonában bizonyíthat Rudolf.

Előzmény: Emi2 (159076)