Money29 Creative Commons License 2011.01.12 0 0 158

Sziasztok!

Már régóta szerettem volna megosztani másokkal a tapasztalatomat! Nekem is 13 éves korom óta elképesztöen fájdalmas görcsökkel járó volt a mensesem, söt még 3 nappal elötte a derekam és a lábaim is majd leszakadtak a fájdalomtól, ami rögtön elmúlt, ha megjött, de aztán jöttek helyette a görcsök...orvostól-orvosig jártam, gyógyszer hegyeket szedtem, ez a keserves szenvedés 27 éves koromig tartott.

És akkor teljesen véletlenül rábukkantam az IGAZI okra és az IGAZI megoldásra!


Egy ismerösöm vett egy SPA méregtelenitö gépet, ami a talpból áztatja ki a mérgeket, nem hittem benne, de udvariasságból elmentem 4 egymást követö kezelésre, mert nagyon olcsó volt a bevezetö ár. A lábvizem fekete-barnna-narancs-habos volt, állitolag ijesztoen szennyezett. Semmit nem vártam a kezeléstöl, és nem éreztem magam se jobban, se rosszabbul a kezelesek után, de  teljesen váratlanul ért, amikor megjött a mensesem, semmilyen elöjele nem volt, se derék, se lábfájás, se semmi és egyáltalán nem görcsöltem!!! És azóta sem!!!

Nem reklámozok semmilyen terméket vagy szolgáltatást, csak azt szeretném, ha minél többen rájönnénk az igazi okra.Nekem pl azt mondta az orvos, hogy hátrahajló méhem van és majd a szülés után jobb lesz.......az igazság pedig az, hogy a testemben felhalmozódott méreganyagok igy jelzik, hogy nagyon nagy baj van...ja, és még valami, ..nemcsak a fájdalom tünt el, hanem a kellmetlen, jellegzetes szagok is!
A megoldás a méregtelenités: lehet ez a lábáztató spa, vagy van kinai lábtapasz pédául, ami éjszaka szivja ki a mérgeket,, meg még csomó más eljárás is jó gondolom. Jók a méregtelenitö teák is!

Próbáljátok ki feltétlenül, MÉREGTELENITSETEK!!!!!!!!!!!!! és irjátok le, a tapasztalatokat, hogy minél többen tudjunk segiteni egymásnak! Rengeteget szenvedtem a görcsöktöl és nagyon-nagyon szeretném, ha ti is rájönnétek az okra és megszabadulnátok ettöl a szörnyüségtöl! Mégegyszer: MÉREGTELENITSETEK!!!!