YCbCr Creative Commons License 2011.01.10 0 0 14541

Ha nem felejtem el, holnap csinálok képeket.

 

A fejet egyszerűen szét kell tekerni, a műanyag-fém kapcsolat miatt eléggé nehéz megindítani, tapad; vigyázz, az usb csatlakozó nehogy kárt szenvedjen. Puszta kézzel sikerült egyébként széttekerni.

Az USB csati valami melegtakonnyal van belefogatva egy kicsit a fehér fenékbe bár nem túl masszívan (én leszedegettem, megkínáltam bővebben belőle. Ha leszeded róla a ragasztót, kicsúszik a csatlakozó, befelé meg van ütközője.). Ez fogja a nyákot is, mert merev vezetékkel van bekötve a nyákba a csati, de ha picit feszegeted a nyákot a fenéktől, a csatlakozóból kihúzódik a 2 láb :) és nem esik baja, visszatehető.

A nyákon csak SSC P4(-szerű) pőre lednek van hely/bekötés, az optika is csak ehhez megy. Én cseréltem a kínai zöldes fényű vacakot SSC P4-re, de vigyázz, szigetelő lapka kell alá! (Az SSC P4-nek nincs szigetelve a hőátadó felülete a bekötéstől! Mit szenvedtem mire rájöttem, ehh.) Lényegi fényességi változás nem történt, de szebb lett a színe.

 

Másik driver nem tudom, hogy menne bele, elég furán van megoldva belül. Kb. mint az X2000-nél ahogy be van téve a csillag, de elölről van vastag perem ami a nyák szélével érintkezik. Ezt megkínáltam hővezető pasztával, hátha jobb lesz tőle kicsit. Ezen a nyákon van egyébként rajta a driver egység is a leddel együtt.

Mit mondjak, nem nagyon melegszik, lehet a led szépen csendben elforrong magában. Majd még tesztelgetem. Egyik nap a kabátzsebemben véletlenül bekapcsolódott, nem tudom mennyi ideig ment, de jó forró lett a feje (ez még a mod előtt). Most meg kézben tartva, de szabadon sem akar langyos se lenni. (1 W még nem is olyan sok mondjuk.)

 

Előzmény: Egér Fogó (14539)