Tepi Creative Commons License 2011.01.10 0 0 21

Elég sokféle anyag gyűlt össze az elmúlt 4 évben, van vidámabb ulrich schanussos, a Vermillion EP például, a Micropolis és Flow lemezeket Ultimae-s hatásokra írtam (Aes Dana, CBL, Solar Fields), a Docosanoid album lassabb, ambientesebb jellegű, aztán ott van a Mindwaves, Music not for just airports albumpáros, amik még lassabb, elvontabb jellegűek, a Scrutinize noise-os, az Aura EP pedig gyorsabb, hangulatosabb, száguldósabb. A legelső lemezem, a Highway Ambience pedig a Cafe del Mar hatására készült, de talán egyedi stílus is kisejhető belőle.

3 kedvenc lemezem magamtól :) Vermillion, Micropolis, Flow. Ez 3 teljesen különböző stílus.

Az utóbbi időkben az Ultimae-s kiadványokat hallgatom sokat, aztán Ulrich Schnauss, Der Spyra, és persze a régi Tangerine Dreamek (innen a névválasztás) tettek rám nagyobb hatást. A micropolis egyik számához JMJ-től kértem és kaptam egy hangmintát a Chronologie 6 számából, nagyon kedves levélben gratulált az albumhoz, és sok sikert kívánt :) a hangminta az Opaque Projector c. számban hallható. Logic Pro-val készítem a lemezeket, hangszerekként a V-synth, MC808, AKAI EWI 4000s, és mostanában az iPad szolgálnak. Sajnos elég nehéz ismetségre szert tenni, de nem lehetetlen, és mivel nem megélhetés-zene, ezért 1.) szabadabb vagyok a kísérletezésben, 2.) nem hajt a pénzügyi siker.

Röviden ennyit.. :)