yons Creative Commons License 2011.01.09 0 0 14

Ne áltasd magad.

 

Szar, lerobbant környék, az Üllőin óriási a forgalom, zaj van éjjel-nappal. A "lányok" sötétedés után már kint állnak az Üllői mellett a házak előtt, az ügyfelekkel "hátra" járnak be a házak közötti utcákba, vagy a Fogadó utcai irodakomplexum előtti parkolóba - évekig dolgoztam a környéken, minden reggel kotonhegyek közé érkezhettünk meg. Az üzletmenethez szükséges egyéb személyek (stricik zsiguliban vagy kereklámpás BMW-ben is folyamatosan jelen vannak.)

 

Hátrafelé a Basa utca felé a környék fokozatosan egyre szarabb képet mutat, este néptelen és kihalt az egész - anno nálunk céges kisbusz járt a metróállomás és az iroda között. Megjegyzem, a Pöttyös utcai metró környéke sem feltétlenül Disneyland. Kőbányáról beszélünk, ami soha nem a jómódúak költözési célpontja volt...szóval este ott nem nagyon fogtok romantikus sétákat tenni.

 

Maguk a házak már akkor is elég szarul néztek ki, még az 50-es években építették őket, nem túl praktikusak. Anno sok volt a színes, most nem tudom mi van, de sok a lecsúszott a környéken. Nem véletlenül kerülnek a lakások annyiba, amennyibe.

 

Arra pedig nem érdemes számítani, hogy odaköltözésed örömére hip-hopp majd felszámolják a prosti-bizniszt az út mellett. Szerintem érdemes lenne még máshol is nézelődni, konkrétan Budapest egyik legszarabb helyét sikerült felfedezni, ami a későbbi eladási lehetőségeket nagyban befolyásolja.

Előzmény: yzww81 (13)