Már ne is haragudj, de te enyhén szólva is korlátolt vagy! Vannak emberek, akiknek úgy van véleménye, hogy igazán nincs is információja! Ebben az országban a fél ország "ért" a focihoz, mégis csak pár ember focizik külföldön európai szinten. Ha neked az egészséged a legfontosabb, akkor nem tök mindegy, hogy ki a gyártó cég?! Az, hogy a Nutrilite a legrégebbi ilyen cég, és a piacvezető, az, hogy csak neki vannak saját tulajdonú organikus földjei a világ különböző pontján, és az Amway cég megvette és fejleszti, ez tény, de ettől még nem lesz kisebb az értéke, sőt! Amelyik FLP-és ugyan ezt mondta, ott nem az FLP a hazug, hanem akitől hallottad, nem tudta jól, vagy nem mondott igazat. Attól, hogy te ismertél egty inkorrekt Amway-el foglalkozó embert, még nem minden Amway vállalkozó inkorrekt, és rámenős. Attól, hogy vannak korrupt rendőrök, és kontár orvosok, szakemberek, még nem az egész rendőrség korrupt, vagy nem minden szalember vagy orvos kontár! A háttércég meg egy gyár, aki kiváló minőséget gyárt, különben hogyan tudná tartani a 90 napos visszavásárlási megelégedettségi garanciát a világ 90 országában? Hogyan tudná növelni még a válságban is 10%-al a bevételét, és hogyan lépett be az évi 10 milliárd dollár forgalmat lebonyolító óriáscégek közé? Ennek utána is lehet nézni! A Nutrilite földjei mindenki számára látogathatóak. Ha hazugság lenne, szerinted a konkurencia a sajtóval Amway esetében 51 év alatt nem fedte volna fel az igazságot? Gondolkodj józanul, paraszti ésszel, nem csukott szemekkel előítéletekkel! Ez a te egészséged, ez neked a legértékesebb! Soha vissza nem jön, ha elszúrod! Akkor nem teljesen mindegy, hogy American Way vagy más a gyártója? Az FLP-és annyiban igazat mondott, hogy ha azt mondta, hogy organikus farmokról származik a vitaminok alapja. De nem a sajátjukról! Ha ezt mondta, rosszul tudta! Ugyan is a Nutrilite-tól veszik az alapanyagot! Voltam Nu Skin egészségfelmérésen, kimutatják, mennyire van ellátva vitaminokkal a szervezetem. A Nutrilite olyan eredményeket produkált, hogy a Nu Skin-es el volt ájulva, hogy ezt az övék nem tudja, pedig drágábbak. Van még Ganoderma gomba, Noni és Aloa vera, kumbucha, spirulina alga, magyar lekvár szerű direkt értékesítés. A titok, hogy nincs mindenre jó csodaszer, több növényből kell összerakni az ideálist, ezt csinálja Nutrilite. Nagyon jó készítmények, de nekem a legjobb kellett, a legjobb áron. Én utána néztem és úgy van véleményem, hogy tapasztalt főorvos, táplálkozás kutató, természetgyógyász orvos, aki a legújabb orvosi hírekkel is tisztában van a külföldi szaksajtóból, ő segít a döntésben. Ő nem foglalkozik egyetlen MLM-el sem. Ettől függetlenül ha hiszed, ha nem, ha jól van felépítve, pont olcsóbbak mint az ugyan ilyen minőségben kapható boltiak a nagy reklám és egyéb költégek miatt. De általában nem érik el azt a minőséget a boltiak, mert nagyon drágák lennének, és snki nem tudná megvenni. A lényeg, hogy ha a legjobbat keresed, akkor Nutrilite. Szerezd be, akitő akarod. Ne tőlem! Nem reklámot csinálok, csak a tapasztalatomat, és orvosi tényeket írok le! Aztán azt hiszel amit akarsz! Attól még így van! "És mégis mozog a Föld!" Aki akar kérdezzen az orvostól: dr.nanasi@t-online.hu
Dr. Lenkei sok mindenben igazat mondott, de amikor üzletet akart belőle csinálni, a technológiának nem volt a birtokában, ahhoz a minőséghez több pénz kellett volna. Azt már évtizedekkel korábban a Nutrilite kifejlesztette. Akit érdekel a téma, olvashat még Dr. Szendi GÁbor: Paleolit táplálkozás könyvéből egy-két érdekes dolgot. Dr. Lenkei Cenzúrázott egészség című könyve pedig a gyógyszergyárlobbi és a vitamin ellenességére (legyél beteg egyél gyógyszert nekik az az üzlet) lehet többet megtudni. Vitázni nem akarok, mert nem érdemes. Aki korrekt információval rendelkezik a témában, azzal szívesen eszmecserélek. De akinek nincs róla információja, csak előítéletei, azzal nincs értelme vitázni, az szedjen azt, amit gondol. Én szóltam, jót akartam neki, bár tudom, mindenkinek nem tudsz jó információt átadni, akár milyen jó szándékkal sem, ha az csukott fülekre talál. Nem mellékesen nem mindegy, hogy milyen vegyszerek vannak a háztartásodban, bio vagy nem bio, mennyi tiszta vizet iszol min. 2-3 lieter/nap (víztisztító de ne fordított ozmózisos, hanem e-Spring) mennyit mozogsz, milyen gondolataid vannak negatív vagy pozitív, mennyit stresszeled magad, mennyit alszol stb.