vidám_sírásó Creative Commons License 2011.01.07 0 0 158790

Nagy divat mostanában Husztit ekézni. De az nem teljesen igaz, hogy Husztit megbecsülték Hannoverben.

Leigazolták semmi pénzért és kapott kb egy inasszerződést, mivel egy tök ismeretlen magyar játékos volt.  A Hannovernek kellett egy balszélső aki a támadásokat támogatja, mert a baloldalukon csak Tarnat volt az egyetlen értelmes játékos, de ő már vén volt.

Nagyon hamar kiderült, hogy bejött a számításuk és egy bundás szintű játékost szereztek egy tál lencséért. Huszti tette a dolgát és a csapata húzóembere volt. Ahogy telt az idő egyre erősödtek a hangok, hogy Huszti új szerződést akar mert ő a csapat legrosszabbul fizetett játékosa. Egy olyan csapatban, ahol egy Altin Lala nevű antitálentum kerettag lehet. A csapat vezetősége erre kibaszta a kezdőből és csak akkor lett újra kezdő amikor égett a ház. Már csak egy év volt hátra a szerzödésből, amikor elkezdtek vele tárgyalni az új feltételekről. Ekkor jöttek a hírek, hogy Huszti sztárgázsit akar Hannoverben. Mikor már csak fél év volt hátra az ingyen eligazolásig, jött a hír, hogy Huszti eligazolhat. Végül elment 3 millió euróért az oroszokhoz.

A Hannover kapott egy kalap pénzt. Filiovics is jól járhatott. Huszti kapott sztárgázsit, de a pályafutása megtört. A Zenit meg dobálja ki a milliókat egy lelátón ülő focistának.

Szerinted Husztit megbecsülték Hannoverben?

Előzmény: ezüstszalag (158778)