nyman Creative Commons License 2011.01.06 0 0 377

Ha megengeded a forumon maradnek a tegezodesnel.

 

"Ha valóban így gondolja, miért nem hívta fel a műsort telefonon és figyelmeztette őket? "

 

Eszembe se jutott, kossz a tippet.

 

" Amúgy he emiatt betsznek a Tilosnak Önről a víz se mossa le a vamzerságot. Ezt akarta?"

 

Abszolut nem erdekel. Abban az esetben ha eltunnek a durva karomkodasok a radiokban emiatt, akkor azt mondom inkabb, hogy volt ertelme.

 

Abból ahogy a többi kommentezővel tárgyal úgy látom nem tud különbséget tenni két dolog közt.

 

Mar milyen dolog kozott?

 

"Az egyik az, hogy valaki elküld valakit a qrva anyjába egy gyakorlatilag senki által nem érthető gettószlengben egy szar zakatolásban."

 

Nezd naponta kb. 1-1,5 orat autozom munkaba es hazafele, joforman csak autoban hallgatok radiot. Ugy, hogy folyamatosan porgetem tovabb, ha vmi nem erdekel, nem tetszik. Na egy ilyen kozben egyszer csak vki elkezdett egtelenul karomkodni. Kb. 1-1,5 percet hallgattam, amig parkolohelyet kerestem. Szerintem tiszta, ertheto volt a szoveg annak ellenere, hogy fekete amerikai akcentus volt. En sem tudok tul sok nyelven, de sajnos kulfoldon is jartam suliba, illetve ket eve meg melegebb eghajlaton meloztam olyan helyen ahol 3% volt a feher kisebbseg aranya, az alattam dolgozo emberek kozott nem is volt feher ember, ugyhogy jo par ev alatt a fulem hozzaszokott a kulonbozo angol akcentushoz, illetve ezen a nyelven turhetoen beszelek is. Biztos nagykepunek tunik, eloszor fel sem tunt, hogy angolul beszel, csak az ertelme.

 

A musorresz szerintem meghallgathato meg mindig.

Előzmény: Tengerész 2 (374)