Tengerész 2 Creative Commons License 2011.01.05 0 0 374

Ha valóban így gondolja, miért nem hívta fel a műsort telefonon és figyelmeztette őket? Miért kellett a Hivatalnál feljelenteni? Ebben a rádióban az a legjobb, hogy a hallgatók teljesen egyenrangúak a műsorkészítőkkel. Nem elég civilnek látszani, annak is kell lenni! Amúgy he emiatt betsznek a Tilosnak Önről a víz se mossa le a vamzerságot. Ezt akarta? Abból ahogy a többi kommentezővel tárgyal úgy látom nem tud különbséget tenni két dolog közt.

 

Az egyik az, hogy valaki elküld valakit a qrva anyjába egy gyakorlatilag senki által nem érthető gettószlengben egy szar zakatolásban.

 

A másik meg, hogy ha valaki erre nem gondolja azt, hogy ez veszélyes a 16 éven aluliak lelki fejlődésére (mert hisz feljelentése alapján ezzel vádolják a Tilost) annak számára a   masik felmenoinek a szidasa az teljesen termeszetes, ugy, mint a "jo estet kivanok!"  

 

Nos nem. A kettő nem azonos.  Ha nem csak gyerekes dac, hanem némi ész is lakozik az alatt a stetson kalap alatt belátja. A Tilos rádió fontos értékeket közvetít, vannak jó és kevésbbé jól sikerült műsorai, de ott  senki nem küld senkit sehova.  Jó estét kívánok!

 

De megismétlem. A baj alapvetően nem Önnel van. A baj az, hogy a hatóság nem ismeri a szólást, "aquila non captat muscas".

 

 

 

Előzmény: nyman (372)