Jec84 Creative Commons License 2011.01.03 0 0 184

Tisztelt Bandihaz!

Mível a fali radiátorokhoz is gondolom a padlóban vinnék a szakik a csövet,ezért szerintem csak a szobákban rakjatok radiátorokat!és a többi helységbe(konyha,elöszoba,wc stb) ott maradjatok a padló fűtésnél!

Hogy melyik megoldás az olcsobb? aHa radiátorokat raksz minden hová az az olcsóbb de ez függ attól is hogy a gerinc vezetéket hol és hogy építik ki.

Szokták alkalmazni a kettöt együtt is de akkor a radiátorokat inkább csak kiegészitő fütésként ez függ attól hogy milyen fekvésüek a helységek melyik hüvösebb stb...

Attól hogy a padlófütésre burkolat kerül az nem befolyásolja a meleg érzetett mert a padló fütés jobb hő érzetett ad mint a radiátoros fűtés visszont én a szobákba nem raknák csak ezért padló fűtést.

A padlón a szigetelés a lényeg!

ha jól levan szigetelve az aljzat és a Padló fűtés csövei is megfelelő átméröjüek akkor nem lesz gond vele és a burkolatok se lesznek hidegek ha csak nem fűtötök:)))

Összegezve szerintem csináltasatok mindkét variációra árajánlatot:Padló és radiátorok és csak radiátorokra és döntsétek el hogy a költség vetésetek melyiket engedi meg nektek!

Még egy jó tanács:Több szerelőtöl is kérjetek ajánlatott!!!

Tisztelettel:Gábor

Előzmény: bandihaz (183)