norbi.sz_80 Creative Commons License 2011.01.03 0 0 22060

Azért gondoltam, hogy megnézem az érintkezőt/csatlakozót, amit Octi19 fórumtárs mondott, hogy neki többször az volt a gondja, mert értelmes emberke, akit ismerek és megbízom benne, az Doni vagy drMinit. Viszont mindketten ~120-150km-re vannak tőlem, és mint tudjuk, elég nehéz időpontot találni hozzájuk. Én hétvégén megyek külföldre, elég sokat használom útközben a tempomatot.

 

Gondoltam egy érintkezőt csak meg tudok nézni, ha valaki elmondja, hol keressem. Nem érzem magam annyira hülyének, hogy ne tudjam megcsinálni, csak mivel nem akarok eltörni semmit, így jobbnak láttam, ha tudom, mik lehetnek a buktatók. Pl. egy kormányleszedést/légzsákkiszedést nem vállalnék be, ezért kérdeztem, hogy pl. a kormányt le kell-e szedni (melyik része a karnak, ahol a csatlakozó van)... Vagy pl. a kart szét lehet-e feszíteni, stb.

 

Attól, hogy valaki nem autószerelő, egy-egy csatlakozót szerintem meg tud nézni... Persze itt ne ABS, vagy ilyesmit érts. Beépítettem egy tolatókamerát, én húztam be a kábeleket, én kötöttem be, mindenhol a műanyagok alatt vezetve; cseréltem komplett lámpát; stb.

 

Vagy aki nem autószerelő, már izzót se nagyon cseréljen otthon???

Előzmény: stevie-w (22059)