A piskótát megsütheted, valamilyen krémmel megtöltöd és a tetejét be tudod vonni a marcipánoddal.
Biztos van otthon valamilyen süti ( magyarul: pogácsa) szaggatód, vagy valami aminek cakkos a széle, abból tudsz tenni rá virágot - és kész a torta !
A videókat csak nézzed nyugodtan, és ne keseredjél el, mert azok akik felteszik - profi cukrászok !
Ezeknek csak a töredékét tudom én is megcsinálni, sokkal többet kellene gyakorolni :( de ehhez sem időm nincsen, meg hát ha ezt mind meg is ennénk - olyan lennék fél év múlva mint a Gombóc Artúr...
Csak a fogásokat lessed el...
Az a kis élőkép amit kitaláltál nagyon jó ötlet, de egy mestercukrásznak is becsületére válna és időben pedig legalább 7-8 óra... valamint csomó olyan felszerelés is kell hozzá, amit még nem vettél meg.
Ez az almatorta fél óra alatt megvan, és a tetejét szépen ( szebben mint én most) kidíszítheted.
Ha kéred, leírom a receptet. ( fénypostával küldtem 1 szeletet )