dr.dina Creative Commons License 2010.12.25 0 0 7136

Sziasztok!

 

Pár száz hozzászólást olvastam el az elejéről, de azért mindet nem tudom sajnos:)

Nagyon durva, hogy 10 év elteltével még mindig vannak itt olyanok, akik akkor is itt voltak!

Nade nem ez a téma..

Velem jópárszor fordult már elő, hogy álmomban rájöttem, hogy álmodok. Régebben főleg rossz álom közben, és ekkor egyből fel is ébredtem. A baj az, hogy azóta is, ha rájövök, hogy álmodok, akkor felébredek. (lehet, hogy ez valami berögződés, mivel gyerekkoromban rémálmok közben jöttem rá, amiből fel akartam ébredni, és meg fel is ébredtem, így emiatt most is automatikusan ébredek fel akár jót akár rosszat álmodok(?)).

Pár hónapja történt meg először, hogy nem ébredtem fel. A halott kutyámmal álmodtam, újra itt volt, és simogattam, és akkor bevillant, hogy mondom dehát már nem is él, ez nem igaz, ez csak egy álom. És eszembe is jutott, hogy na most akkor mindent kipróbálok/megteszek amit csak akarok, de mégiscsak a kutyámmal maradtam, nem akartam abban a percben semmi mást, csak vele lenni :(

És most néhány éjszakával ezelőtt megint sikerült, hogy rájöttem álmodok, és el is határoztam, hogy megteszek valamit, de emlékszek, hogy nagyon nagyon kellett erőlködnöm, hogy ne ébredjek fel, és ne is veszítsem el a tudatosságot. Végül nem sikerült semmi amit meg szerettem volna tenni, mert szerintem normál álomba eshettem mielőtt bármit tehettem volna, vagy egyszerűen véget ért az álom. De úgy fél-1-2 percig, nem tudom pontosan, pláne, hogy az álmunkban máshogy telik az idő mint a valóságban, de azért egy ideig tudatomnál tudtam maradni, de tényleg rettenetesen kellett koncentrálni, és ez is gátolt abban, hogy bármit tehessek. Mindenestere úgy látom, hogy fejlődőképes vagyok :) Mert azelőtt tényleg mindig felébredtem. Ki fogom próbálni az itt olvasott módszereket, de szerintem mindenkinek más jön be, remélem nekem is sikerül. Elképesztő, hogy milyen jó lenne ha sikerülne rendszeresen tudatosan álmodnom, nagyon irigylem azokat akiknek sikerül. Tényleg határtalan minden, és bármit megtehetsz, alig várom, hogy lefeküdjek és elkezdhessek álmodni :) Szerintem ebben nincs semmi rejtélyes vagy misztikus, egyszerűen csak álmodsz és tudod, hogy álmodsz, és azt teszel amit akarsz. Van ennél jobb??:) Remélem nekem is sikerülni fog. Nagyon lázba jöttem.

 

Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek!