gazo2 Creative Commons License 2010.12.22 0 0 15

Kedves Levelezőtársaim!

Még mindig csak ott tartok, hogy a sugohangja.info-t szíves figyelmükbe ajánlva itt jelezhetem, hogy mit írtam a következő, a december 24-i számba. A részletekbe nem mennék bele. Igyekeztem az adventi, karácsonyi műsorokon, kiállításokon jelen lenni, és ezekről egy-egy fotóval megemlékezni.

Írtam egy kis szösszenetet is, aminek az lehet az érdekessége, hogy igaz történet, és talán csak velem eshet meg ilyesmi.

A főszerkesztő jóvoltából van egy oldal a Sugó Hangjában, - ez mindig a hetedik -, melyre igyekszem a városukat szerető  vagy Baját jobban megismerni kívánó olvasóinknak valami érdekességgel szolgálni. A pénteki megjelenés december 24-e, Ádám-Éva napja. A város címeréről, várossá válásáról, és arról igyekszem valódi képet adni, hogy miként került Baja címerébe az első emberpár bibliai jelenete.

Főszerkesztőnk ötletéből minden lapszámba írhatok egy fotóval illusztrált kis cikket valami nevezetességről, műemlékről, műalkotásról. Most a Rudnay utcai Szent György-kápolnát, és a benne levő festményt mutatom be. Kedves olvasóink bizonyára kedvet kapnak megtekinteni a szép kápolnát, és benne B. Mikli Ferenc falfestményeit és a Bálint Attila tervezte beltéri alkotásokat.

Kedves Olvasóimnak is, és természetesen azoknak az embertársaimnak is, akik nem olvasóim, kívánok áldott karácsonyt, és boldog új évet!

Gál Zoltán